Invester på en ny måte

Eksperter og bankspesialister er fortsatt ikke i stand til å vurdere klokheten i å investere i kryptovaluta. Imidlertid tjener de entusiastene som tror på veksten av bitcoin i fremtiden, akkurat nå. Bruken av valutaen får fart på grunn av det store antallet nyttige måter å implementere den på. Antall brukere som har knyttet virksomheten sin til bitcoin vokser. Denne artikkelen lar deg velge riktig kryptovaluta og bestemme om det er verdt det.
Egenskaper ved å investere i kryptovalutaer
Omdømmet til digital valuta når nyere høyder, brukernes tillit vokser også. Dette tilrettelegges av:

Utvidelsen av bruken av kryptovaluta, inkludert på statlig nivå.
Investeringsmarkedet berikes med nye aktører fra Kina og India. Land og private selskaper begynner å lete etter midler som ikke er relatert til den politiske situasjonen.
Store nettforhandlere aksepterer nå bitcoin, noe som lar valutaen fortsette å vokse i et raskt tempo. Tilgjengeligheten av digital valuta øker, takket være installasjonen av gatefinansmaskiner for å foreta betalinger. Utviklingen av kryptovaluta er også forbundet med bruk av nye verktøy for lagring av midler, utvikling av gruvedrift.
Eksperter spår at verdien av kryptovalutaer vil vokse. Det kan imidlertid være perioder med “stagnasjon”, når posisjonene ikke endres, eller tidspunktet for et ikke-kritisk fall. Det er også verdt å vurdere det faktum at langsiktige investeringer fra et år gir stor fordel for investoren og nesten aldri går i stykker, mens kortsiktige investeringer vil være ganske ulønnsomme i tilfelle et midlertidig fall i kursene.

Så, på lang sikt, hvis du har en ganske stor sum penger å investere i kryptovaluta er definitivt en lønnsom satsning, men selv om du har en veldig beskjeden mengde gratis penger på C $ 300 – 1000, kan du kompetent investere og tjene ekstra penger … Det er viktig å vurdere risikoen og velge riktig kryptovaluta.

Hvilken kryptovaluta å investere i?
Å studere gjeldende sitater av kryptovalutaer er hovedoppgaven til en investor. Det er også nødvendig å ta hensyn til påliteligheten til “digitalt gull”. For øyeblikket kan du lett komme i en vanskelig situasjon med falske valutaer, som holdes av selskaper og mer som et pyramidespill. Påviste kryptovalutaer:

Ethereum har vist jevn utvikling siden opprettelsen. Av bonusene for brukere er muligheten til å selvgenerere blokkjedeapplikasjoner for finansielle transaksjoner. Fordelen med kryptovaluta er fraværet av formidlere, det reduserer risikoen for tyveri av det investerte beløpet. Ethereum-brukere har også muligheten til å lage kasinoer og bettingbutikker. I fremtiden spår eksperter at kryptovalutaen vil vokse med 10 ganger.
Bitcoin er en av de mest likvide kryptovalutaene. Investorer har mottatt mer enn 120 % årlig avkastning på investeringen. Dette gjelder spesielt for langsiktige investeringer fra 5 år. Selvfølgelig, etter å ha investert i 2012, kan du få en fantastisk fordel i dag. Det er enkelt å investere i Bitcoin gjennom en spesiell lommebok, som gir tilgang til en av bitcoin-handelsplattformene.
Monero har en stor fordel fremfor andre kryptovalutaer, er anonymiteten til brukere og transaksjoner. Det er noen ulemper: valutaen er veldig populær på det svarte markedet, da pengeoverføringer ikke kan spores av politi og andre.
Factom er basert på blockchain, som sikrer datasikkerhet.
Motpart er en finansiell plattform som bruker blokkjedeteknologi og har XCP-kryptovaluta. Transaksjoner utføres på spesielle bitcoin-adresser.
Siacoin er en fullstendig anonym plattform med et brukervennlig grensesnitt.
Lisk er en potensiell konkurrent til Ethereum med vekstutsikter.
Ripple – en ideell kryptovaluta for venturekapitaltransaksjoner, da provisjonen for betalinger reduseres.
Steem er et betalingssystem for en utført tjeneste.
Zcash er en helt ny markedsplass med høy grad av anonymitet og gode sitater.
Investeringsprosessen
Når du kjenner til fordelene med å investere i kryptovalutaer, og bestemmer deg for hvilken du skal investere din gratis økonomi i, må du tenke på prosessen med å kjøpe digitale penger
Den tradisjonelle måten å kjøpe kryptovaluta på er en elektronisk lommebok, som kun rettighetshaveren har tilgang til, svindlere vil ikke kunne hacke den, selv om tjenesten den ligger på deler dataene. Transaksjoner med digitale valutaer kan også gjennomføres på spesielle børser, hvor du får flere lommebøker på en gang for uhindret drift. Lommebøker på børser blir regelmessig hacket, så det er en stor risiko å beholde store mengder penger.
Det er børser der du kan gjenkjøpe bitcoins for rubler fra andre brukere. På tjenester av denne typen er vanligvis en god pris. Operasjonen er enkel å utføre, med et kort fra Sberbank eller en annen bank. Hele prosessen ser ut som følger:

Kjøperen velger en selger, på hvis konto en viss mengde bitcoins er blokkert.
Nummeret på kortet som overføres til vises.
Etter at betalingen er utført, bekrefter selgeren å ha mottatt pengene, og bitcoins overføres til kjøperen.
Vanskeligheter for nybegynnere
Selv en profesjonell vil ikke være i stand til å forutsi veksten eller nedgangen i sitatene til nye kryptovalutaer, deres kurs avhenger hovedsakelig av reklame og ulike spekulasjoner. Med mer velprøvde spillere, som Ethereum eller Bitcoin, er situasjonen mer oversiktlig og forutsigbar. Men det er en rekke andre problemer knyttet til tekniske problemer. En økning i antall brukere vil føre til at transaksjoner går tregere enn vanlig. Betalingstransaksjoner som involverer små beløp er ulønnsomme på grunn av overføringsgebyret. Denne funksjonen til den nye valutaen kan betydelig svekke dens innvirkning på den økonomiske situasjonen i verden, samt påvirke prisen og sitater.

Fordeler og ulemper med å investere
Vi vil gjerne starte med fordelene ved å investere i kryptovaluta, fordi det er virkelig lønnsomt:

Bitcoin har i lang tid vist stabil vekst mot andre valutaer. Diagrammet viser valutakursen til BTC til rubelen.
Brukere har en spesiell tillit til bitcoin. Andre kryptovalutaer er ikke etterspurt. Etter ethvert fall vil bitcoin garantert gå opp. I tillegg har den en høy kapitalisering, som ytterligere styrker valutaens posisjon.
Bitcoin har allerede blitt skalert, og den påfølgende forgreningen til en ny valuta vil tiltrekke seg enda flere brukere.
Bitcoins likviditet er høyere enn andre kryptovalutaer. Mulighetene for å bruke den til kjøp og salg er også store.
Å investere i kryptovaluta er et must nå, siden bitcoin og andre digitale penger for tiden er unntatt fra myndighetenes press. Det er ingen ekstra avgifter for å holde mynter, som med innskudd eller bankkontoer. Fordeler med de fleste kryptovalutaer: anonymitet, desentralisert.
I tillegg til de positive faktorene ved å investere, er det verdt å nevne ulempene:

Betydelig nedgang i transaksjonshastigheten i mer enn ett år har vært alarmerende brukere. Ifølge eksperter kan situasjonen bare endre seg til det verre, men oppskalering av nettverket kan løse problemet.
Noen stater har uoverkommelige retningslinjer. Overdreven kontroll vil også føre til forverring av situasjonen, tap av tillit blant brukere.
Veksten i kursen kan bli erstattet av en kraftig “kollaps”, som ytterligere øker risikoen ved å investere.
Risiko ved investering
Risikoen er også betinget av det faktum at selv en gruppe spekulanter, som opptrer i fellesskap, kan påvirke bitcoins status. Det er verdt å huske tiden da kursen falt nesten uten grunn, i de første dagene av 2017 var den $ 1 153, og på fem dager hadde den allerede endret seg kraftig til $ 850. Slike situasjoner er ganske sjeldne, men man bør ikke se bort fra en slik mulighet. Ved store investeringer er det mulig å tape et betydelig beløp.

Hvordan vurdere risikoen?
“Altcoins”, valutaer som representerer konkurranse for mer velprøvde finansmarkedsaktører, anses som enda mer lønnsomme når det gjelder investeringer. Imidlertid kan deres situasjon endres dramatisk i løpet av 2-3 år. det er vanskelig å forutsi det nøyaktige tidspunktet for stagnasjon, så investoren bør ta en uavhengig, vektet beslutning om pålitelig investering av egne midler.